Рудик Олег Ігорович запрошує на роботу шеф-кухара в м. Тернопіль.

Заробітна плата: 30 000 грн.

Вимоги до кандидата: Вища освіта за спеціальністю «Харчові технології». Організаторські здібності. Досвід роботи за відповідною спеціальністю 1 рік.

Завдання та обов’язки: Приготування страв української кухні згідно меню закладу (реберня "RIBS@DINE") та згідно калькуляційних карт. Здійснення обліку товарно-матеріальних цінностей, дотримання правил техніки безпеки. Позмінний графік роботи.

Детальна інформація: у Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості (м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1 «б», тел. 0673132283).

#робота #вакансія #ФОП_РУДИК_ОЛЕГ_ІГОРОВИЧ #ШЕФ_КУХАР #ОЦЗ #Тернопіль