У плані навчання: технологія приготування страв, вимоги до якості, правила комплектації, терміни та умови зберігання страв, здійснення допоміжної роботи з виготовлення кулінарних виробів, раціональна та ефективна організація праці на робочому місці, дотримання норм технологічного процесу та правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.
Довідково: Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку. Ваучер забезпечує оплату навчання вартістю до 30 тис. 280 грн.
Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” - “Ваучери”, посилання тут https://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher
За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.