29.11.2017 | 14:45

У приватного підприємця Зої Процик зі Збаража, яка є власницею ресторану «Едельвейс», для безробітних відбувся день відкритих дверей.

Підприємець розповіла про свою діяльність, провела екскурсію, ознайомила із організацією технологічного процесу приготування їжі, менеджментом ресторанного сервісу, підготовкою залу до обслуговування клієнтів, різними методами сервірування столів; поінформувала про асортимент страв та закусок залежно від основного продукту та відповідні способи кулінарної обробки.

Роботодавець повідомила про вільне робоче місце офіціанта, розповіла про умови праці та її оплати, вимоги до працівника.

У результаті проведення заходу одна учасниця зацікавилася вакансією, пройшла співбесіду з роботодавцем. Зараз вирішується питання її працевлаштування.