15.01.2019 | 12:15

У Заліщицькій районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулося засіданні клубу для жінок «Перлина».

Якщо народна мудрість говорить, що хліб – усьому голова, то солодощі, особливо кондитерські вироби, можна вважати серцем кулінарного мистецтва.

«Кондитер – займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, випікає і прикрашає продукцію. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, перетворюючи професію кондитера в мистецтво. В умовах все зростаючої конкуренції і насиченості ринку навіть кондитерам доводиться постійно придумувати щось нове, щоб залучити та здивувати клієнтів. Кондитерська справа, якщо вона улюблена, і викладатись сповна, може стати професією та приносити не лише задоволення, а й прибуток та перерости у власний бізнес»,- зауважила гостя клубу Юлія Стратій.

Пані Юля поділилася своїми секретами приготування, кондитерської мастики, оформлення тортів, кексів.

Кожна учасниця заходу мала змогу власноруч приготувати мастику та виробити з неї солодкі прикраси. І хоч час проведення засідання клубу закінчився, жінки ще довго не відпускали цікаву оповідачку, розпитуючи про секрети кондитерства.